Collecte doel MAF

Collecte doel MAF

feb 08 2015

Brandstof van Levensbelang
We roepen iedereen op om mee te doen aan Project Brandstof voor Mission Aviation Fellowship. De vliegtuigen van MAF helpen op de meest afgelegen gebieden. De mensen die daar wonen hebben een zeer moeilijk en zwaar bestaan, dat hen kwetsbaar maakt. De vliegtuigen van MAF en onze piloten staan altijd klaar om uit te vliegen in noodgevallen.
Brandstof voor Gods Koninkrijk
De vliegtuigen van MAF zijn stille getuigen van Gods Liefde in 35 landen. Ze brengen hoop aan kwetsbare mensen die het zonder medische hulp, noodhulp en ontwikkelingshulp niet redden. Ook voor Bijbelvertalers en evangelisten is MAF onmisbaar om alle volken in korte tijd te bereiken.
Wilfred en Harriëtte Knigge-Wisselink (schoonzoon en dochter van Henk en Leny) zijn beiden werkzaam voor de MAF. Wilfred doet een opleiding voor piloot. In september hopen ze in Engeland de bijbelschool te doen. Dit kost allemaal geld. In samenwerking met de MAF en een thuisfrontcommissie werven ze donateurs voor het verkrijgen van fondsen en voeren ze acties uit.
E.e.a. kunt u lezen en volgen op internet via onderstaande links.
Hartelijk dank voor uw gift.
www.maf.nl, www.deknigges.nl, www.maf.nl/staf/fam-knigge, www.facebook.com/deknigges

zondag 25 augustus

Aanvang: 09:30
ds C.A. Smit
Aanvang: 18:30
ds S.P. Roosendaal
Dienst in Het Anker

De Lichtbron is een kerk waarin God centraal staat. We geloven in Jezus Christus en willen graag bij Hem horen. Geloof in Hem geeft ons leven glans en toekomst. Wil je er meer over weten? Van harte welkom in onze kerkdiensten of neem contact op.

De Helmstok

Gereformeerd basisonderwijs.

Hartelijk welkom bij de Helmstok